Met de Blauwe Bever naar Kasteel Doorwerth


Na de doorstart van het Safarischip De Blauwe Bever hebben twee organisaties de succesvolle samenwerking weer opgepakt. Op vrijdag 4 augustus en donderdag 24 augustus organiseert de Stichting Rijnoevervaarten met de Blauwe Bever samen met Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen een bootsafari vanaf de haven in Wageningen naar kasteel Doorwerth en terug.

Aan boord van De Blauwe Bever krijgen de deelnemers informatie over de natuurontwik­keling langs de oevers van de Nederrijn en geniet men van het mooie rivierenlandschap. Aangekomen bij kasteel Doorwerth vergezelt een gids de groep naar en door het middeleeuwse kasteel. Ook kan de moestuin bezichtigd worden of iets worden genuttigd in kasteelcafé de Zalmen. Na het bezoek vaart het schip weer terug naar Wageningen.

13.00 uur vertrek vanaf de haven Wageningen
14.00-15.30 uur aankomst steiger en rondleiding door het kasteel
15.30-15.50 uur vrije tijd
15.50 uur vertrek naar de steiger
16.15 uur vertrek schip
17.00 uur aankomst haven Wageningen

Er kunnen maximaal 55 personen mee. Het schip en de excursie zijn helaas niet toegankelijk voor minder validen. Bij nat weer worden laarzen aanbevolen. Prijs: € 24,50; kinderen 6 t/m 12 jaar € 12,25; kinderen t/m 5 jaar gratis
Reserveren noodzakelijk bij De Blauwe Bever

Reacties zijn gesloten.