Dag van het Hooilandplein


Op zaterdag 16 september is de 23e editie van de Dag van het Hooilandplein, al jaren een begrip in de wijk Noordwest in Wageningen en ruim daarbuiten. Van 12.00 tot 17.oo uur is er een gevarieerd kinder- en jeugdprogramma en een gezellige bedrijvenmarkt met workshops en demonstraties. Om 15.00 uur start de Noordwestloop en het geheel wordt in stijl afgesloten met om 20.00 uur het jaarlijkse concert van de Wageningse Harmonie, ditmaal in samenwerking met trompettist André Heuvelman.

De hele middag kan de jeugd serieus met water spelen samen met de jeugdbrandweer of lekker los bij de klimwand, pannakooi of stormbaan. Voor jongere kinderen zijn er weer het springkussen en de draaimolen, met de clowns en de schmink als de zeer gewaardeerde kers op de taart. Bedrijven en welzijnsorganisaties uit de wijk Noordwest en directe omgeving presenteren zich met informatie, demonstraties en workshops. Om 15.00 uur is er de Noordwestloop van 2 kilometer door de wijk met prijzen in de leeftijdscategorieën 3-6 jaar, 7-9 jaar en 10-15 jaar.
De dag wordt vanaf 20.oo uur feestelijk afgesloten met het jaarlijkse concert van Harmonie Wageningen, dit jaar in samenwerking met trompettist André Heuvelman. Heuvelman is als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest. We mogen dus wat verwachten van deze avond in Oosterse sferen met het thema ‘1001 Nacht’ compleet met buikdanseres.

Reacties zijn gesloten.