Jan Janssen Classic en Hel Ede-W’ningen

JJC-66-klein
De 32e Jan Janssen Classic en de 8e Hel van Ede-Wageningen worden op zaterdag 24 juni verreden. De organiserende vereniging TCW’79 verwacht duizenden toerfietsers en mountainbikers op de startlocatie bij Sportpark De Bongerd te begroeten.

De Jan Janssen Classic is met circa 5000 deelnemers een evenement van formaat en een klassieker in de ware zin van het woord. De tocht is geschikt voor toerrijders en wielrenners; men kan kiezen met uit de afstanden 70, 125, 150, 200 km. Extra uitdagend wordt het door het grote aantal hoogtemeters dat moet worden overwonnen (tot bijna 2000 meter voor de langere afstanden). De routes voeren de renners, al naar gelang van de gekozen afstand, over de Utrechtse Heuvelrug, langs de Veluwezoom en over de Hoge Veluwe en de Posbank.

De Hel van Ede-Wageningen, georganiseerd in samenwerking met Wielervereniging Ede, is een tocht voor mountainbikers. Er zijn twee afstanden, 55 en 95 km. Deze pittige rondes voeren de rijders door de mooie, bos- en heiderijke omgeving van Ede en Wageningen.

Inschrijving en meer informatie op www.janjanssenclassic.nl

Reacties zijn gesloten.