Nieuw seizoen Goed Gesprek Onder de Linden


Een maand eerder dan gewend start het vierde seizoen van Goed Gesprek Onder de Linden al op woensdag 13 september, 20.15 uur in het gelijknamige café aan de Haagsteeg. De toegang is uiteraard weer gratis. Net als in de vorige seizoenen bestaat het programma uit drie gesprekken met drie mensen die in Wageningen wonen, werken of op enigerlei wijze betrokken zijn bij activiteiten. Dat kan liggen op het terrein van cultuur, wetenschap, bedrijfsleven, sport of politiek. Tussen de gesprekken door – met wisselende interviewers – is er akoestische muziek en een gesproken gastcolumn.

Op 13 september zijn te gast:
– Pim Lindhout, wetenschapper en ondernemer bij Solynta, het biotechbedrijf dat in 2018 een commercieel hybride aardappelras wil vermarkten;
– Janny van Gijsel, eigenaar/ondernemer van het gerestaureerde Villa Arion en
– Hussein Hussein, voormalig eigenaar van shoarmazaak Ali Baba en nu actief in het bestuur van het Internationaal Islamitisch Centrum.
Zij worden geïnterviewd door resp. Jelle de Gruyter, Leo Klep en Greet Eijkelenboom.

De muziek is van Afke & De Aziaten. Afke en haar band laten zich inspireren door 70’ies en 80’ies soul, jazz en funk. De band mixt glad met rauw. Met de wat maffe teksten wordt het groovy Nederlandstalige popmuziek. Luistermuziek waar je een dansje bij kunt doen. Voor een Goed Gesprek Onder De Linden doen de gitarist en zangeres de nummers in unieke, eenmalige, niet te missen akoestische versie. Gastcolumnist is Gabriel Enkelaar (teamleider Pantarijn).

Reacties zijn gesloten.