Romantische vaartocht naar Kasteel Doorwerth


Met safarischip de Blauwe Bever kunnen romantici zich op vrijdag 23 juni onder het genot van een drankje, gedichten en verhalen naar Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laten varen. Daar ontmoeten ze enkele ‘vroegere bewoners’ van het kasteel. Oude tijden herleven! Het schip vertrekt om 19.00 uur vanuit de Wageningse haven en meert daar om 23.00 uur weer aan.

Vanaf Wageningen vertrekt de Blauwe Bever voor een vaartocht in de avondschemering over de Nederrijn langs mooie oevers en uiterwaarden. Onderweg wordt een drankje geserveerd en worden gedichten voorgelezen door Jhr. Beelaerts van Blokland. Ronddwalend door het kasteel met zijn vele vertrekken, gangen en verdiepingen, komt men historische figuren tegen die u vertellen over wat ze meemaken. Na dit spannende en zeker ook romantische bezoek brengt de Blauwe Bever de bezoekers weer terug naar Wageningen.

Meevaren kost € 29,50 p.p. Niet geschikt voor kinderen. Reserveren is noodzakelijk via https://deblauwebever.nl/reserveren/

Reacties zijn gesloten.