Varen en eten uit de natuur


Eten en varen met safarischip De Blauwe Bever, in de herfstvakantie op woensdag 18 oktober. Speciaal voor kinderen, en hun ouders, oma’s en opa’s. Op deze tocht wordt veel geleerd over eetbare planten en vruchten uit de natuur, geplukt en verzameld in de Blauwe Kamer, onder leiding van een deskundige gids, meegenomen terug naar het schip waar er lekkere hapjes van gemaakt gaan worden en er geproefd en gegeten mag worden!

De Blauwe Bever vertrekt op woensdag 18 oktober om 13.30 uur uit Wageningen naar natuurgebied de Blauwe Kamer. Het schip kan dichtbij het strandje afmeren en via de loopplank direct in het natuurgebied; soms oog in oog met de Konikpaarden en de Gallowayrunderen. Doordat het water in dit gebied vrij spel heeft, zijn er veel hoogteverschillen waardoor bijzondere planten en dieren aangetrokken worden. Met de gids op pad om de juiste eetbare planten, vruchten en zaden te ontdekken en te verzamelen: leuk en leerzaam. Terug aan boord worden er gezamenlijk lekkere dingen van gemaakt. Natuurlijk ook zelf proeven en opeten! Dat wordt een bijzondere ervaring

Kosten zijn voor de kinderen t/m 12 jaar € 8,- en ouder(s) € 16,-. Boeken via www.deblauwebever.nl/reserveren. Het vertrek is vanuit Wageningen, bij ’t Stek; route- beschrijving staat op het e- ticket dat ontvangen wordt na het boeken. Vertrek is om 13.30 uur en om 16.30 uur weer terug.

Reacties zijn gesloten.