AID met straattheater en openluchtfilm

Idealis Straattheaterfestival
De Algemene Introductie Dagen (AID) Wageningen voor de nieuwe studenten worden van vrijdag 16 tot en woensdag 21 augustus gehouden. Circa 2.400 AID-deelnemers gaan allerlei activiteiten en feesten langs om Wageningen en het studentenleven te ontdekken.

Veel van deze activiteiten zijn op het campusterrein van Wageningen UR. Maar ook voor niet-studenten zijn er activiteiten, zoals het Straattheater Festival op zaterdag 17 augustus in de binnenstad. Vanaf 20.00 uur vormen de Markt en omliggende straten een mooi decor voor een doorlopend speelschema vol vermaak. Binnenlandse en buitenlandse artiesten geven een muzikale, acrobatische of humoristische voorstelling. Het wordt één groot spektakel.

Ook de traditionele openluchtfilm op het terrein Duivendaal op zondagavond 18 augustus is voor iedereen toegankelijk. Heel Wageningen sleept hier zijn banken, kussens, stoelen, matrassen en andere inboedel naar toe om te genieten van de film. Welke film er vanaf 21.00 uur draait blijft nog even geheim.

Kijk voor het volledige programma op www.aidwageningen.nl.

Reacties zijn gesloten.