Bergrace Alles-In-Één


Op zondag 8 maart is de allerlaatste Bergrace en het wordt een finale met mooie herinneringen. Wie heeft er geen goede herinneringen aan de van Berg tot Berg race, waar alles mee begonnen is in 1984. Daarom sluit de organisatie deze 36 jaar op een passende sportieve wijze af. De derde Bergrace Alles-In-Één is namelijk een echte Alles-In-Één geworden. Drie verschillende sporten allemaal in de uitdagende omgeving van de Wageningse Berg.
Op het programma staan de drie bekendste Bergrace onderdelen die starten op drie verschillende locaties en finishen alle drie op de Wageningse Berg.

Daar horen ook bij de mountainbike evenementen Bergrace Off the Road op Landgoed Oranje Nassau Oord aan de noordzijde van de Wageningse Berg en de Bergrace Trail door de Wageningse uiterwaarden en over de Wageningse Berg. Een mooie gelegenheid om het nog eens te beleven. Het is voor de eerste en laatste keer. Het wordt een hele bijzondere Bergrace waar heel veel sporters hun herinneringen en hun hart nog een keer kunnen ophalen. Het zijn drie typische Bergrace concepten m.a.w. altijd uitdagend, voor iedereen haalbaar en hebben iets met de Wageningse Berg, vandaar dat ze finish ligt op het hoogste punt, bij of nabij Hotel de Wageningsche Berg.

Kijk voor alle informatie op www.bergraceallesineen.nl.

Reacties zijn gesloten.