Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen: de Proef Wageningen cadeaubon!

Met dit originele cadeau kun je iedereen blij maken. Een broodje eten, een filmpje pakken, nieuwe schoenen, een hippe jas, taart bij de koffie, een avond naar het theater, een mooie bos bloemen, een fris kapsel. Het kan allemaal met de Proef Wageningen cadeaubon. Deze cadeaubon is te besteden bij tientallen bedrijven die herkenbaar zijn aan de sticker ‘HIER TE BESTEDEN’. Kijk hier voor de lijst van deelnemende bedrijven.

Met de Proef Wageningen cadeaubon maak je niet alleen iemand heel erg blij, je stimuleert ook de economie in de stad. Zo zorg je er ook voor dat onze historische stad op allerlei fronten bruisend blijft. De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,-. De cadeaubon zit in een mooie geschenkverpakking.

De Proef Wageningen cadeaubon is verkrijgbaar bij de klantenservice van HEMA Wageningen, Hoogstraat 59, Bruna Wageningen, Hoogstraat 73, Hotel de Wereld op het 5 Mei Plein, het Heerenstraat Theater, Molenstraat 1B en Zwembad de Bongerd, Bornsesteeg 4. Bestellen kan ook via info@wageningencentrum.nl.

 
* De Proef Wageningen cadeaubon kun je niet kopen met landelijke cadeaubonnen. Ook is de Proef Wageningen cadeaubon niet in te wisselen voor landelijke cadeaubonnen.
Kijk hier waar je de cadeaubon kunt verzilveren


Kijk hier waar je de cadeaubon kunt verzilveren