Cultuur snuiven bij de Pasar Rumah Kita


Verpleeghuis Rumah Kita houdt zaterdag 15 juni voor de 60e keer de Pasar Rumah Kita. Centraal op deze dag staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk het genieten van dans- en muzikale optredens. Het is een dag voor jong en oud en de toegang is gratis.

Om 10.30 uur wordt de Pasar feestelijk geopend. Om 11.00 uur is er een gastoptreden van Eddy Chatelin van de Crazy Rockers en Hans Bax van de Tielman Brothers. Tot 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken.
Bezoekers kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht. Er zijn kramen met Indische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals. Ook kan men zich heerlijk laten Pitjitten; een Indonesische massage.
De gehele dag is er live muziek die verzorgd wordt door verschillende bands en dansgroepen zoals de bands Sound of Njoy , de SGA’s en de Rumah Kita Band. Voor de liefhebbers van dans zijn er optredens van de dansgroep InaDance en de Melati Dancers.

Reacties zijn gesloten.