Dag van de Hoed


De Dag van de Hoed viert op zaterdag 15 september de 9e editie van dit typisch Wageningse evenement. Van 11.00 tot 17.00 uur wordt het Torckpark
omgetoverd tot een ware catwalk. Er is een diversiteit aan kramen met hoeden en accessoires gemaakt door vaklieden en kunstenaars. Daarnaast zijn er ook diverse stands met tassen, unieke sieraden en mode. Dus zet je mooiste hoed op en kom deze dag genieten in Wageningen centrum!

Om 11.30 uur start Momo theaterwerkplaats met een theatershow, een project voor kunstzinnige talenten met een hulp- en/of zorgvraag. Vervolgens begint om 13.00 uur een modeshow van diverse Wageningse modezaken met aansluitend om 13.30 uur de traditionele hoedenshow. Om 14.30 uur is de laatste modeshow vanuit Wikkel Industrees.

Voor kinderen is er een speciale kindertent met de activiteit; ‘maak je eigen hoedje’. Voor deze activiteit wordt een kleine bijdrage gevraagd die ten goede komt aan Momo theaterwerkplaats. Ook is er een schminkteam aanwezig waar kinderen zich op hun mooist kunnen laten schminken.

Reacties zijn gesloten.