Editie 2 Proef Wageningen Magazine verschenen

Cover
De tweede editie van Proef Wageningen Magazine is verschenen. Het magazine is nu op veel plekken in de stad gratis verkrijgbaar. Onder ander bij de bblthk, het Heerenstraattheater, Museum de Casteelse Poort, theater Junushoff en diverse winkels en horecagelegenheden. Proef Wageningen Magazine is ook digitaal te lezen.

Proef Wageningen Magazine staat vol met verhalen en foto’s over Wageningen en haar inwoners. Zo is Amara Onwuka smoorverliefd geworden op Reisa. Vertellen de vrijwilligers hoe ze Arboretum Belmonte mooi houden. Gaan de zeilers, roeiers en kanoërs van VADA met ons mee de Rijn op. Laten de studenten van sterflat Dijkgraaf zien hoe ze wonen en vragen de Stanmen aandacht voor de ziekte van Duchenne.

Over Proef Wageningen Magazine
Proef Wageningen Magazine schrijft en fotografeert over Wageningen en haar inwoners en besteedt aandacht aan kunst, historie, sport, wetenschap en lokale ondernemers. Ook koken, mode, winkelen en manier van leven komen aan bod. Wageningse prominenten en onbekende Wageningers komen aan het woord en spraakmakende columnisten geven hun kijk op Wageningen. Het magazine verschijnt vanaf nu in het voor- en najaar.

Reacties zijn gesloten.