Laatste Bergrace by Night


De 41e editie van de Bergrace by Night op vrijdag 1 november wordt ook de laatste keer dat de oudste nachtloop van Nederland georganiseerd wordt. Maar niet getreurd, want de organisatie wil er een groot feest van maken. Dus pak die kans om nog een keertje die bijzondere sfeer tijdens het lopen en nadien de Afterparty in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark mee te maken.

Voor deze gelegenheid is het echte en klassieke van Berg tot Berg race parcours nog een keer in het programma opgenomen. Van de Wageningse Berg naar de Grebbeberg, afstand 11.6 km. Een mooie gelegenheid om te kijken of na jaren die prestatie er nog in zit. Of gewoon doen omdat je het altijd al van plan was.

Behalve deze klassieke afstand staan er meer items op het programma die aan de beginjaren doen denken. Laat je verrassen en kom nog eens genieten in Wageningen en Rhenen en alles wat er tussen ligt. Je hebt de keuze uit 4 afstanden 11.6 – 7.6 – 5.2 en 3.3 km

De Bergrace by Night Xperience Forever, de huidige naam, staat bekend om een sportief en gezellig avondje uit voor de deelnemers en de supporters. Tijdens deze speciale editie worden 2500 deelnemers verwacht, komende uit zo’n 245 plaatsen uit alle provincies en deelnemers uit de omliggende landen. Dat geeft aan dat het bijzondere sfeervolle happening is anders kom je niet van zo ver naar Wageningen – Rhenen.

Meer informatie en inschrijven op www.bergracebynight.nl.

Reacties zijn gesloten.