Maarten van Rossem in nieuwe editie Proef Wageningen Magazine

IS2A7449De nieuwe editie van Proef Wageningen Magazine is verschenen. Een prominente plek in deze stadsglossy is weggelegd voor historicus Maarten van Rossem. Hij is opgegroeid in Wageningen en noemt het nog steeds zijn favoriete Nederlandse stad. Maar zoals we Van Rossem kennen, valt er ook genoeg te mopperen. Proef Wageningen Magazine is op veel plaatsen in de stad gratis verkrijgbaar. Het magazine is hier ook digitaal te lezen.

In het magazine is weer van alles te vinden over de stad, haar inwoners, mooie initiatieven en opvallende projecten. De makers Laura van den Biggelaar en Kees Stap zijn passend bij het voorjaar veel naar buiten geweest. Zo ontmoetten zij de 13-jarige natuurfan Jan-Freerk die in en om Wageningen zoekt naar slangen en zeldzame dieren. Boswachter Frans Alberts nam hen mee naar ‘zijn’ Oranje Nassau’s Oord. En ze genoten ook dit jaar weer volop van de statige Oude Dame in het Torckparck.

Maar uiteraard is er aandacht voor alle typische facetten van Wageningen. Sport, kunst, duurzaamheid, de binnenstad, geschiedenis, City of Life Sciences en Stad der Bevrijding. De vele verhalen worden opgesierd met prachtige foto’s van Cees Beumer. Via de Facebookpagina van Proef Wageningen zijn weer mooie prijzen te winnen.

Reacties zijn gesloten.