Muziek bij de Buren


Wageningen presenteert zondagmiddag 9 december tijdens de derde editie van Muziek bij de Buren wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. Uniek aan Muziek bij de Buren is dat de optredens plaatsvinden in 38 huiskamers verspreid door de hele stad. Hier kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. Onbeperkt genieten van de Wageningse muzikaliteit en gastvrijheid. De optredens zijn vrij toegankelijk .

Traditiegetrouw is de officiële opening om 12.00 uur bij THUIS aan de Stationsstraat 32. Hermanus Artisticus, stadsdichter Ivanka de Ruijter, dansschool Bransz en Martijn Adelmund werken samen om de middag op een bijzondere manier te laten starten. Niet te missen!

Na een gezellige muzikale middag staat voor de muzikanten en de bewoners van de huiskamers, een maaltijd klaar bij Theater Junushoff. Een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Wil je als bezoeker een hapje mee-eten geef je dan op door een mail te sturen naar wageningen@muziekbijdeburen.nl. Kosten €7,50 p.p. Tussen 17.30 en 19.30 uur zal Toine Kookt klaarstaan bij het buffet om iedereen van een heerlijk maaltje te voorzien. Reserveren verplicht. Het eindfeest in Theater Junushoff, met een aantal optredens, is vanaf 19.00 uur vrij toegankelijk.

Het complete programma van Muziek bij de Buren Wageningen is te vinden op wageningen.muziekbijdeburen.nl.

Reacties zijn gesloten.