Nacht van de Fooi


Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief waarbij veel plaatselijke horecagelegenheden in verschillende deelnemende steden hun fooi afstaan. Op zaterdag 26 mei is Nacht van de Fooi Wageningen 2018. Met de opbrengst worden kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten geheel gefinancierd. Op deze manier krijgt iedereen op een laagdrempelige manier de kans om bij te dragen aan ontwikkelingshulp!

Op dinsdagavond 22 mei is al de kick-off met de film The Big Lebowski bij het Heerenstraat theater. Op woensdag 23 en donderdag 24 mei zijn er Freakshake workshops bij Frosted. Zaterdag 26 mei is de echte Nacht van de Fooi. Ga lekker een hapje eten of een drankje drinken bij de verschillende deelnemende horecagelegenheden in Wageningen, waarbij de gegeven fooien meetellen in de opbrengst van Nacht van de Fooi.

Op de Markt wordt de gehele dag een evenement georganiseerd. Er is een podium awaar verschillende lokale bandjes en acts optreden. Daarnaast is er een tweedehandskledingmarkt, waar kleding verkocht wordt tegen bedragen die kopers zelf voorstellen. De hele dag door worden er ook lootjes verkocht, waarbij men prijzen kan winnen van vele verschillende ondernemers in Wageningen. ’s Avonds gaat het evenement door met de verschillende bandjes op de Markt, een Comedynight in de bblthk georganiseerd door Emma Holmes en een afterparty bij de LUCA.

Voor de kinderen vinden er ook allerlei leuke activiteiten plaats. Van springkussen tot schminken en van Disney spelletjes tot suikerspinnen eten, het kan allemaal op 26 mei!

Als kers op de taart worden alle gegeven fooien ook nog eens verdubbeld door partner Wilde Ganzen, dus 200% van uw gegeven fooien gaat naar de ontwikkelingsprojecten .

Kijk voor meer informatie over de verschillende evenementen en deelnemende horecagelegenheden op Facebook: www.facebook.com/nachtvandefooiwageningen/.

Reacties zijn gesloten.