Proef Wageningen Magazine vol ontdekkingen

cover-editie-5-klein
De nieuwe editie van Proef Wageningen Magazine is verschenen. Het magazine is gratis verkrijgbaar op veel plekken in de stad. Ook in deze editie van de Wageningse stadsglossy is van alles te vinden over de stad, haar inwoners, mooie initiatieven en opvallende projecten. Het magazine staat dit keer vol met ontdekkingen.


Wat te denken van Julian Calor? Hij is 23 jaar, woont in Noordwest en is hét veelbelovende talent in de house- en dancescene. Het enige dat nog moet gebeuren is doorbreken met die ene grote hit. Proef Wageningen Magazine heeft hem alvast ontdekt. Ook ontdekte Proef Wageningen Magazine op Instagram de 13-jarige Jan-Freerk Kloen. Hij maakt foto’s van minder bekende dieren in onze regio. Hij doet dit zelfs zo goed, dat hij is genomineerd voor een prestigieuze prijs van het WereldNatuurFonds.


Een letterlijke ontdekkingstocht voert langs het 10 km lange GeoPad. Deze loopt van Zoom tot dijk en van Grift tot Campus. Een heus bodemmuseum mag tijdens deze tocht niet ontbreken. Onderzoekers Wieger Wamelink en Joep Frissel ontdekten dat je prima groenten op grond van Mars kunt verbouwen. Proef Wageningen Magazine ontdekte dat die Marsgroenten prima smaken tijdens een sterwaardig diner.


Maar uiteraard besteden de makers Laura van den Biggelaar en Kees Stap ook nu weer aandacht aan alle typische facetten van Wageningen. Sport, kunst, duurzaamheid, de binnenstad, geschiedenis, City of Life Sciences en Stad der Bevrijding. De fotografie is ook dit keer grotendeels verzorgd door Cees Beumer.

Reacties zijn gesloten.