Proef Wageningen cadeaubon ook op markt


De Proef Wageningen cadeaubon blijkt een schot in de roos. De lokale cadeaubon kan inmiddels al bij circa tachtig winkels, horecazaken en bedrijven in Wageningen worden ingewisseld. Nu doet ook de Wageningse markt mee. Zowel op zaterdag als op woensdag accepteren alle marktkooplieden de cadeaubon.

Kaasboer Harold Oskam legt uit waarom hij samen met zijn collega’s meedoet: “Wij willen hiermee de samenwerking met de Stichting Ondernemersfonds Wageningen benadrukken, maar vooral dat de klant in Wageningen meer opties heeft om de bon te verzilveren. Zo versterken we elkaar, en maken we Wageningen centrum completer als winkelgebied. We willen graag dat de klant in Wageningen blijft en de plaatselijke middenstand steunt.”

Centrummanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink zijn blij met de deelname van de markt: “Het benadrukt het succes van de lokale cadeaubon. Hoe meer winkeliers meedoen, hoe aantrekkelijker het wordt om een cadeaubon aan te schaffen. Want Wageningen blijkt de bon te waarderen. We hebben al een tweede voorraad bij laten drukken. Het is dan ook een superleuk cadeau om te geven en nog leuker om te krijgen!”

De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,-. De cadeaubon is verkrijgbaar bij de klantenservice van HEMA Wageningen, Hoogstraat 59 en bij het Heerenstraat Theater, Molenstraat 1b. Bestellen kan ook via info@wageningencentrum.nl.
Kijk voor meer informatie en de lijst van acceptanten op www.proefwageningen.nl/cadeaubon.

Reacties zijn gesloten.