Poëtische zomeravonden met voordrachten

Heb je altijd al eens met je eigen werk op een podium willen staan of heb je een grote liefde voor bepaalde dichters? Op woensdag 23 september is de tweede sessie van de poëtische zomeravonden een tweede sessie.  De avond start om 20.00 uur in de bblthk. Met muzikale omlijsting van De Trekvogels. Dit kwartet maakt poëtische muziek met Koerdische, Syrische en Nederlandse invloeden: eigenlijk al een beleving op zichzelf. De poëzieavond is in samenwerking met stadsdichter Ivanka de Ruijter.

De eerste poëtische zomeravond in augustus met voordrachten van en voor iedereen was een succes. De sfeer was die van een intieme zwoele zomeravond met gedichten in alle soorten en maten.

Dus: altijd al eens met je eigen werk op een podium willen staan of heb je een grote liefde voor Martinus Nijhof of Piet Paaltjens? Vasalis of Lieke Marsman? Levi Weemoedt of Willem Wilmink? Doe mee en meld je aan via info@bblthk.nl. Iedereen is welkom. Alleen komen luisteren? Op www.bblthk.nl/agenda kun je een luisterplekje reserveren.

Reacties zijn gesloten.