Pop-upwinkel Proef Wageningen

Editie 2 cover

Proef Wageningen krijgt een tijdelijke pop-upwinkel aan de Hoogstraat 15, vlakbij de fontein op de Markt. In de winkel wordt zaterdag 2 mei van 11.00 tot 16.00 uur de tweede editie van de stadsglossy Proef Wageningen Magazine gepresenteerd. Ook tijdens Proef Wageningen, Proef Vrijheid op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei is de winkel geopend.

Proef Wageningen Magazine wordt gemaakt door Laura van den Biggelaar en Kees Stap. Zij vonden het een goed idee om het verschijnen van de tweede editie op deze manier te vieren. “Het eerste nummer van ons magazine was op veel plekken in de stad gratis verkrijgbaar. Dat is nu ook weer het geval. Maar het leek ons leuk om zelf ook tijdelijk in de stad aanwezig te zijn. Lezers kunnen het magazine bij ons komen halen.”

Daarnaast zijn er extra activiteiten die gekoppeld zijn aan het magazine. Fotograaf Cees Beumer houdt een mini-expositie van zijn werk, Mas Muniroh Binti Mohd Nadzir laat enkele van haar zelfgebakken taarten proeven en de Stanmen vragen aandacht voor hun acties om geld in te zamelen voor de ziekte van Duchenne. En wie de Facebookpagina van Proef Wageningen gaat volgen, kan een supercoole hangmat winnen. Op vrijdag 8 en 9 mei is de Proef Wageningen winkel ook geopend. Dan is er tevens aandacht voor alle extra activiteiten die rond Proef Wageningen, Proef Vrijheid worden georganiseerd. Meer informatie op www.proefwageningen.nl.

Reacties zijn gesloten.