Proef Wageningen cadeaubon nu ook bij zwembad De Bongerd


De Proef Wageningen cadeaubon blijkt een schot in de roos. De lokale cadeaubon kan inmiddels al bij circa tachtig winkels, horecazaken en bedrijven in Wageningen worden ingewisseld. Sinds 1 mei doet ook Zwembad de Bongerd mee. Niet alleen is de cadeaubon daar te besteden, ook wordt het zwembad verkooppunt. Om de samenwerking te vieren, houdt het zwembad een ‘Lucky Locker’ actie waarmee 50 cadeaubonnen te winnen zijn.

Alwijn Heij van De Bongerd legt uit waarom het zwembad meedoet: “Hoewel wij aan de rand van de stad zitten, willen wij er zijn voor alle Wageningers. We zochten naar een manier om samen te werken met de Wageningse middenstand, omdat een levendige stad iets is waar we allemaal van profiteren. De Proef Wageningen cadeaubon is een mooie manier om de verbinding tot stand te brengen. Ik raakte in gesprek met de centrummanagers en werd enthousiast van het concept van de cadeaubon. Iedereen kan de bon vanaf 1 mei bij ons verzilveren voor entree, een meerbaden kaart of voor een hapje en een drankje. Ook gaan we de bon bij onze kassa verkopen.”

Centrummanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink zijn blij met de deelname van het zwembad. “Dat een bedrijf waar jaarlijks 200.000 bezoekers de kassa passeren meedoet aan de lokale cadeaubon is natuurlijk geweldig. We zijn ook heel blij dat ze de cadeaubon tevens gaan verkopen. Een extra verkooppunt van de Proef Wageningen cadeaubon buiten het centrum was al langer een wens van ons. Met de ruime openingstijden van het zwembad, ze zijn zeven dagen per week geopend, is de bon nu extra gemakkelijk te kopen.”

Tijdens de ‘Lucky Locker’ actie verstopt Zwembad de Bongerd vanaf 1 mei twee weken lang in totaal 50 Proef Wageningen cadeaubonnen in de kluisjes in de kleedruimten. “We wilden onze samenwerking een feestelijk tintje geven, daarom hebben we dit bedacht. Twee weken lang heb je elke dag kans om een bon te winnen”, legt Alwin Heij uit. “Een prachtige actie van Zwembad de Bongerd. Een dagje zwemmen is al hartstikke leuk om te doen en wordt zo wellicht nog mooier”, lachen Ilonne Bongers en Robert Frijlink.

De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,-. De cadeaubon is verkrijgbaar bij de klantenservice van HEMA Wageningen, bij het Heerenstraat Theater en per 1 mei dus ook bij Zwembad De Bongerd. Bestellen kan ook via info@wageningencentrum.nl.
Kijk hier voor meer informatie en de lijst van acceptanten.

Reacties zijn gesloten.