Proef Wageningen cadeaubon nu ook verkrijgbaar bij Bruna


Trots tonen centrummanagers Ilonne Bongers en Robert Frijlink de Proef Wageningen cadeaubon bij Bruna Wageningen in de Hoogstraat. De lokale cadeaubon is nu namelijk ook hier te koop. “De cadeaubon is nu bijna een jaar verkrijgbaar en het is een succes gebleken”, aldus Bongers en Frijlink. “Je kunt de bonnen inmiddels al bij meer dan tachtig winkels en horecazaken in Wageningen inwisselen. Met de Bruna hebben we nu ook weer een extra verkooppunt gekregen.”

Met de cadeaubon maak je volgens het tweetal niet alleen iemand blij, je stimuleert ook de economie in de stad. “Zo zorgen we er met zijn allen voor dat onze historische stad op allerlei fronten bruisend blijft. De tijd om na te gaan denken over eindejaarsgeschenken komt er weer aan. De Proef Wageningen cadeaubon is daarvoor bij uitstek geschikt. Wie nog een cadeau zoekt voor Sint of Kerst kan hiermee iets leuks geven. Ook voor bedrijven is het ideaal om een Proef Wageningen cadeaubon te schenken in het kerstpakket. Ons motto is dan ook niet voor niets: leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!”

De Proef Wageningen cadeaubon koop je voor € 10,-. De cadeaubon is behalve bij Bruna ook verkrijgbaar bij de klantenservice van HEMA Wageningen, Zwembad De Bongerd, Hotel de Wereld en het Heerenstraat Theater. Bedrijven en particulieren kunnen grotere aantallen ook bestellen via info@wageningencentrum.nl. Kijk voor meer informatie en de lijst van acceptanten op www.proefwageningen.nl/cadeaubon.

Reacties zijn gesloten.