Reizende groepsexpo Enkele reis Nergens?


Met een hoop bombarie arriveerden ze in de bblthk: 22 kunstenaars en hun koffers. In die bagage houden zich kunstwerken schuil die horen bij de expositie ‘Enkele reis Nergens?’ Deze reizende groepsexpositie wordt georganiseerd door het Platform Beroepskunstenaars Wageningen.

In drie opeenvolgende weekenden staan de koffers opengeklapt en uitgestald op drie verschillende locaties in de stad. De expositie eindigt 10 en 11 november in het Koetshuis van het Belmonte Arboretum.
De kunstenaars uit Wageningen en omgeving lieten zich inspireren door de ondertitel ‘Ik ga op reis en ik neem mee…’ en zullen het publiek met verschillende disciplines en invalshoeken verrassen met hun bagage. Wie wil weten hoe de kunstwerken of de ideeën daarvoor ontstaan zijn, kan een kijkje nemen bij de gratis Salon die op zaterdag 10 november plaatsvindt tijdens het laatste expositieweekend in het Arboretum. Deze bijeenkomst begint om 14.00 uur aan en stelt een aantal kunstenaars in de gelegenheid een paar woorden te wijden aan wat er in zijn of haar koffer te zien is.
Het belooft een dynamische tentoonstelling te worden.

Meer info op www.beroepskunstenaars.nl.

Reacties zijn gesloten.