Safarischip de Blauwe Bever blijft varen


Safarischip de Blauwe Bever blijft in de vaart. Het schip wordt door stichting Het Utrechts Landschap voor een symbolisch bedrag van € 1 overgedragen aan stichting Rijnoevervaarten. Vanaf april maakt de Blauwe Bever ieder weekend rivieroevervaarten en doordeweeks thema- vaarten die wat langer duren en in het teken staan van een specifiek bezoek. In Wageningen komt een speciale stadswandeling met aandacht voor de Wederopbouw architectuur;
Excursies kunnen voorlopig per e-mail gereserveerd worden via reserveren@deblauwebever.nl. Over enkele weken kan er rechtstreeks via de website www.deblauwebever.nl geboekt worden. Er kunnen ook zgn. chartervaarten geboekt worden voor families, bedrijven, scholen en instellingen.
Stichting Rijnoevervaarten is opgericht met als doel om met behulp van Safarischip de Blauwe Bever rivieroevervaarten te maken. Alle zeven gemeenten langs de Neder-Rijn, Renkum, Wageningen, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Buren, Neder- Betuwe en de provincie Utrecht hebben de doorstart van het schip als het ware omarmd en dit samen met het Utrechts Landschap, enkele bedrijven en particulieren financieel mogelijk gemaakt.

Reacties zijn gesloten.