Studenten spelen Don Juan


Het prachtige Arboretum Belmonte gaat het toneel vormen voor een reeks voorstellingen van de Wageningse Studenten Toneel Verenging ‘Pierrot et Colombine’. Dit jaar spelen zij een bewerking van het stuk ‘Don Juan’. Tien spelers hebben samen met regisseur Rutger Braspenning zeven maanden lang hard gewerkt aan deze productie. Zij zijn trots op het resultaat en hopen u allen te mogen ontvangen op 23, 24, 25, 30, 31 mei of 1 juni op de bijzondere locatie van het Arboretum Belmonte. Toegang 10 euro, reserveren kan hier.

Getrouwd en gelukkig stappen Don Juan en Elvira het vliegtuig in op weg naar hun huwelijksreis. Maar is Don Juan wel opgewassen tegen de uizeligheid van het vliegen? Moet iemand hem daar toch bij helpen? En wie is dat dan? Elvira of toch de vriendelijke stewardess die zo lief glimlacht?

Don Juan is een voorstelling over volgen van je impulsen en het leven in ultieme vrijheid leven zonder restricties of consequenties. Maar gaat dat wel zo? Of moet ook Don zich eraan geloven dat het leven niet alleen maar één groot feest is en dat alles zo zijn prijs heeft.

Reacties zijn gesloten.