Varen met De Blauwe Bever


Varen met Safarischip De Blauwe Bever, hoe leuk is dat! De Blauwe Bever is een stoer schip, waarop je vanaf het open, overdekte bovendek rechtstreeks van de rivier en het omringende landschap en de natuur kunt genieten. In de kleine, besloten benedenhut kan je je zo nodig opwarmen en zijn consumpties verkrijgbaar. De Blauwe Bever is een uniek schip, omdat het op plaatsen kan aanleggen, waar andere schepen niet kunnen komen, zoals bij de oever van een natuurgebied. Dat maakt de vaarten echt bijzonder. Tijdens de tocht vertelt de gids allerlei interessante zaken over wat er te zien is. Vast onderdeel van elke vaart is een excursie aan wal, een wandeling in een natuurgebied of een bezoek aan een kasteel, oude steenfabriek, een fort of een museum.

Vanuit Wageningen maakt De Blauwe Bever de komende weken de volgende tochten:

Dinsdag 13 augustus om 13.30 uur vanaf ‘t Stek naar Kasteel Doorwerth.
Woensdag 14 augustus kunnen kinderen met Professor Speurneus op ontdekkingstocht langs de Nederrijn. Vertrek om 14.00 uur bij ‘t Stek.
Donderdag 15 augustus om 14.00 uur vanaf ‘t Stek naar de Palmerswaard richting Rhenen.
Zaterdag 17 augustus om 13.30 uur vanaf ‘t Stek naar het ‘Domein tussen Rug en Rijn’, een wijnproductiebedrijf en wijnproeverij in het Utrechtse Elst.
Vrijdag 23 augustus om 14.00 vanaf ‘t Stek naar de Jufferswaard bij Renkum.
Donderdag 29 augustus om 13.30 uur vanaf ‘t Stek naar Kasteel Doorwerth.

Meer informatie en reserveren op www.deblauwebever.nl.

Reacties zijn gesloten.