Vierde editie Wageningse Wandeling


Op zondagmiddag 26 januari is de wintereditie van de Wageningse Wandeling. Na het succes van de eerste drie edities (een lente-, zomer- en herfstwandeling) begint de Wageningse Wandeling inmiddels een begrip te worden onder wandelliefhebbers in en buiten Wageningen. Wandelen rondom Wageningen, nieuwe paden ontdekken, andere wandelaars ontmoeten en lekker buiten zijn, dát is de Wageningse Wandeling. Goede wandelschoenen en een flesje water, meer is er niet nodig om gezellig mee te wandelen.

De kans op een winters landschap zal wellicht niet zo groot zijn, maar daarmee wordt het wel weer een route die de deelnemers langs verrassende plekjes in de Wageningse landschappen voert. De wandeling start om 13.00 uur bij Hotel-restaurant Nol in ’t Bosch aan de Hartenseweg 60. De lengte van de wandeling is ongeveer 11 kilometer (circa 3 uur wandelen) en zal weer eindigen bij het startpunt. De route, die steeds weer een verrassing is, wordt ontworpen door Wim Huijser en de wandeling wordt mede georganiseerd door Bas Buitensport.

Deelnemen aan de Wageningse Wandeling is helemaal gratis. Meedoen is geheel op eigen risico en goede wandelschoenen met profiel worden aangeraden. Weer of geen weer, deze wandeltocht gaat sowieso door en aansluiten mag altijd.

Reacties zijn gesloten.