Wageningen krijgt eigen stadsglossy: Proef Wageningen Magazine

Proef Wageningen Magazine web
Dit najaar krijgt Wageningen haar eigen stadsglossy: Proef Wageningen Magazine. Het magazine schrijft en fotografeert over Wageningen en haar inwoners en besteedt aandacht aan kunst, historie, sport, wetenschap en lokale ondernemers. Ook koken, mode, winkelen en manier van leven komen aan bod. Wageningse prominenten en onbekende Wageningers komen aan het woord en spraakmakende columnisten geven hun kijk op Wageningen.

Het magazine is gericht op inwoners en werkenden in Wageningen, maar uiteraard ook op bezoekers van de stad. Het magazine sluit aan op www.proefwageningen.nl waarmee de gemeente Wageningen en de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW) het bezoek aan Wageningen promoten.

Kees Stap en Laura van den Biggelaar zijn de initiatiefnemers van Proef Wageningen Magazine. Beiden zijn Wageningse tekstschrijvers/journalisten. Zij houden van hun stad en hebben daar de afgelopen jaren via diverse media over bericht. “Wij misten echter een medium waarin mooie verhalen over Wageningen en Wageningers verschijnen. Op diverse plaatsen in het land en ook in de regio zagen wij glossy stadsmagazines verschijnen. Wij concludeerden dat een dergelijk magazine ook in Wageningen niet mag ontbreken.” Op dit moment zijn de initiatiefnemers druk bezig om bedrijven en ondernemers mee te laten participeren in het glossy magazine.

Het magazine is in de loop van november gratis verkrijgbaar op verschillende plekken in de stad.

Reacties zijn gesloten.