Winter/Kerstmarkt bij Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord


De winter komt eraan en het is dus weer tijd voor de jaarlijkse Winter/Kerstmarkt bij Rumah Kita en Oranje Nassau’s Oord. Op zaterdag 9 december (Rumah Kita) en op vrijdag 15 december (Oranje Nassau’s Oord) is iedereen van harte welkom. Tal van standhouders verkopen winter- en kerstspulletjes voor een leuke prijs. Bezoekers kunnen op deze markt voor van alles terecht, zoals bloemstukken voor de kerst, kaarten, sieraden, sfeerartikelen, zelfgemaakte handwerkspulletjes, tassen, kleding, kaarten, speelgoed, woonaccessoires en nog veel meer. Dus alle gelegenheid om heerlijk rond te neuzen op de Winter/Kerstmarkt. Er is voor ieder wat wils.

Kerstmarkt Rumah Kita
U bent op 9 december van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur om een kijkje te komen nemen op de markt op het Plein 15 augustus 1. Bezoekers kunnen ook genieten van de lekkerste hapjes uit de keuken van Rumah Kita, bijvoorbeeld van een de Nasi Rames maaltijd, Indische hapjes en een drankje. Het restaurant is geopend vanaf 12.00 uur. Tot slot is er de hele dag live muziek aanwezig. ‘s Ochtends van 11.00 tot 13.00 uur LouLou en the Ambonboys en ‘s middags zal tussen 13.30 en 16.00 uur de Rumah Kita Band een muzikaal optreden verzorgen.

Wintermarkt Oranje Nassau’s Oord
U bent op vrijdag 15 december van harte welkom tussen 10.30 tot 17.00 uur om een kijkje te komen nemen op de markt aan de Kortenburg 4. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een echte winterse versnapering.

Reacties zijn gesloten.