Fotowedstrijd ‘Wageningen, mijn stad’


De Camera Club Wageningen (CCW) bestaat 50 jaar. Dat vieren ze met een fotowedstrijd voor Wageningers met als thema: ‘Wageningen, mijn stad’.

De fotowedstrijd is bedoeld voor alle inwoners van Wageningen met twee leeftijdscategorieën: scholieren lagere en middelbare school en volwassenen (inclusief studenten). Onderwerp is Wageningen, mijn stad. Hoe breng ik mijn straat, stad en/of buitengebied in beeld? Het onderwerp mag ruim worden geïnterpreteerd, maar moet wel aan twee criteria voldoen: een herkenbaar Wagenings onderwerp of aantoonbaar in Wageningen zijn gemaakt. Per categorie zijn er drie mooie prijzen te winnen. Bovendien worden de winnende foto’s in oktober en november tentoongesteld op de CCW fototentoonstelling in museum De Casteelse Poort. Kijk hier voor meer informatie over de fotowedstrijd.

Reacties zijn gesloten.