Goede Gesprekken over typisch Wageningse thema’s


Tijdens Goed Gesprek Onder de Linden zijn er woensdag 13 februari vanaf 20.15 uur weer boeiende gasten; Martin Ruiter, Paul van Helvert en Willem Hendriks. De muziek is deze keer van Remi Moerenhout. De toegang in Café Onder de Linden aan de Haagsteeg is zoals altijd gratis.

Martin Ruiter is in Wageningen genoegzaam bekend. Kandidaatraadslid voor de VVD geweest. Oud-voorzitter van het Wagenings Ondernemers Contact, mede-eigenaar van het hitechbedrijf Qing én mede-eigenaar van het Heerenstraat Theater. Onlangs stak de bioscoop zijn vinger op: die ziet verhuizen naar de Aula helemaal zitten.

Paul van Helvert is bioloog en werkt sinds jaar en dag bij Wageningse University and Research. Hij fungeert daar als deskundige op het gebied van kennisvalorisatie, zoals bijvoorbeeld patenten. Daarnaast is hij verwoed verzamelaar van de werken van en over Charles Darwin. Daags na ‘Darwin Day’ is hij te gast. Ook Willem Hendriks studeerde en woont in Wageningen en werkte lange tijd bij de afdeling Energie, Water en Milieu van ingenieursbureau Witteveen+Bos. Hij werkte onlangs mee aan het boek ‘Giflandschap revisited’ dat laat zien hoe verraderlijk mooi zwaar vervuilde plekken kunnen zijn.

Remi Moerenhout is studente in Wageningen, zit in het koor van WSKOV en maakt in haar vrije tijd graag akoestische, lichte popmuziek. Deze avond neemt ze twee vrienden mee: Koyan op cajon en Heleen op cello. De columnist van dienst is Leffert Oldekamp. Altijd goed voor een eigenzinnig betoog!
De gastheren en -dame zijn Marianne Heselmans, Rob Janmaat, Jelle de Gruyter en Leo Klep.

Reacties zijn gesloten.