Nieuwe Proef Wageningen Magazine verschenen


De nieuwe editie van Proef Wageningen Magazine is verschenen. Ook in deze zevende editie van de Wageningse stadsglossy is van alles te vinden over de stad, haar inwoners, mooie initiatieven en opvallende projecten.

Hoofdpersoon is dit keer Nederlands Kampioene marathonlopen Mireille Baart. De prachtige omgeving van Wageningen is voor haar een ideaal trainingsparcours. Diezelfde omgeving inspireert de nieuwe stadsdichter Ivanka de Ruijter. In het magazine zwaait zij haar voorganger Martijn Adelmund uit. Over al dat moois in Wageningen zingen de Waogeningse Blaoge. De Camera Club Wageningen fotografeert al 50 jaar bijzondere mensen en unieke plekken in Wageningen. Ter ere van dit jubileum roepen zij alle Wageningers op om mee te doen met een fotowedstrijd. De oude voetbalhelden van de FC Wageningen hebben nog veel foto’s van vroeger. Elke dinsdagochtend komen zij nog samen in het stadion op de Berg waar zij hun oude successen herbeleven. In het kader van 100 jaar WUR worden dit jaar veel activiteiten georganiseerd. Proef Wageningen Magazine belicht de toneelverstelling Getekend, de 11e editie van Beelden op de Berg en een speciale tentoonstelling in Museum De Casteelse Poort.

Maar uiteraard besteden de makers Laura van den Biggelaar en Kees Stap ook in deze editie weer aandacht aan alle typische facetten van Wageningen. Sport, kunst, duurzaamheid, geschiedenis, City of Life Sciences en Stad der Bevrijding. De fotografie is wederom grotendeels verzorgd door Cees Beumer. Proef Wageningen Magazine is gratis verkrijgbaar op veel plekken in de stad.

Kijk hier om het magazine digitaal te lezen.

Reacties zijn gesloten.